Over ME Bouw

Martin Eghuizen

Mijn naam is...

...Martin Eghuizen en ik ben al vijf jaar met veel plezier eigenaar van bouwbedrijf ME Bouw. Als zzp'er ben ik werkzaam in de regio Noord-Veluwe en met ruim twintig jaar ervaring heb ik veel verschillende soorten klussen uitgevoerd. De projecten die door mij uitgevoerd worden lopen uiteen van terrasoverkappingen, badkamerrenovaties en dakkapellen tot aan complete woonhuizen en aan- en uitbouw. Ook mijn eigen woning op 't Loo heb ik in 1998 vanaf de grond zelf opgebouwd. Ik ben een allround timmerman en werkzaam bij zowel bedrijven als particulieren.

Uw klus

Als ondernemer zijn uw wensen mijn eerste prioriteit. Een opdracht is pas succesvol afgesloten, wanneer u tevreden bent met het resultaat. Omdat ME Bouw gerund wordt door een zzp'er bent u verzekerd van goed persoonlijk contact. Uw project zal te allen tijde netjes en met hoge kwaliteit uitgevoerd worden, waardoor u hier nog jaren van kunt genieten. Ik ben altijd bereid om al uw vragen te beantwoorden en twijfel niet aan een goede uitdaging.

 

Bent u nu geïnteresseerd geworden en wilt u meer informatie over de mogelijkheden van uw project? Klik dan hier om naar de contactpagina te gaan.